divendres, 1 de març del 2013

Benvinguts!

A la primera entrada del nostre blog simplement volem donar-vos la benvinguda, presentar-nos i donar a conèixer l’objectiu d’aquest projecte.
Inf.@RT està a càrrec d’un grup de 10 alumnes d’Història i Història de l’Art, de la Universitat Rovira i Virgili, i el seu nom rau en la qüestió principal que ens mou a crear aquest espai, que és convertir-se en una eina útil per tots aquells que vulguin treure el màxim profit de la informació disponible a la xarxa mitjançant l’anàlisi dels recursos virtuals museístics i centres d’art.
Per tant, tot i que molts llegiran “Infart”, hem de dir-vos que a banda de causar impacte, el títol s’ajusta al nostre propòsit ja que està compost per l’abreviatura d’informació (Inf.), l’arrova com a símbol informàtic (@) i la paraula clau que és el nucli d’atenció, ART.
I per últim, només afegir que a continuació, amb les següents entrades, detallarem i analitzarem pàgines web, així com d'altres recursos que poden servir per la recerca d’obres, artistes, estils, èpoques i d'altres informacions. Totes les noves publicacions seran informades mitjançant el nostre twitter, al qual us convidem a seguir.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada